Thursday, March 22, 2012

DIY untuk future husband..

Salam Khamis..

Selama seminggu cuti ni, xde pon setel hal kahwin selain dari legal documents.. Phewww finally, dah dapat surat kebenaran kahwin and surat akuan akad nikah.. huhuhuhu.. tak sabar nak sign.. Ok, sgt gatal, saya tahu. Titik.

Okay, harini saje2 je nak share DIY yg buat semalam untuk tunang terchenta.. 

Walaupon sgt comot dan xberapa kemas, tapi sebab nak siapkan jugak sebelom tunang balik ke kuantan, saya tetap gigih menyiapkannya! HewHewHew..

Barang2 yg tak berapa nak semenggah.. hehehehe

muka depan yg sgt comot tapi saya tetap sukee.. kualiti gambar yg terok sikit beselah,, phone murah je yg ade..

antara 52 bende yg sy sayang tentang awak.. hewhewhew..

itu je.. teeetttt... hihi..

Salam sayang.

10 comments:

SarahSyafiq said...

52?
Sarah mampu buat 10 list aje.x mampu to put in words.btw, mesti akan sgt menghargai=)

Qiela said...

sooo sweet of you :) byknye 52!!!!!

Nisa Dawi said...

nisa, 52?? macam tak percaya....huhu..GIGIH...mesti dia terharu sangat baca...=)

cik enul said...

sweetnyer kamu..gigih buat tuk husband 2be...bagus2..hhehehe

Ecah Ecot said...

52???wahhhh..cm comel je buat mcm ni...nk buat inspirasi blh??hihi..siyes best..tp x dpt la plak smpai 52..1 boleh?hehe..btw, bkl suami mesti sgt2 terharu ni.......

Nisa Shafie said...

SarahSyafiq : buat 52 sbb card tu semua total excluded joker 52 keping.. banyak yg tak boleh put in words and believe me, when we love someone, pastu kite buat 52 thing i love about u punye project, it must be damn hard sbb kene limitkan list kepada 52 only while of course we can think of more than just 52 reasons, kan? hahahaha.. terpanjang plak.. macam buat entri hahahahaha

Nisa Shafie said...

Qiela : thank u Qiela dear.. =) sesajer buat.. sbb nak buat handbouquet macam yg korang buat xjadi, sbb tu buat kad aje.. hahahahahaha

Nisa Shafie said...

Nisa Dawi : percayalahh.. hahaha.. aah sgt gigih.. hehe.. tdo lewat sbb nak siapkan mende tu.. die mcm nak ngs sbb terharu.. cewahhh.. hahaha

Nisa Shafie said...

cik enul : thanks dear.. sweet tak sweet sgt lah.. hahaha

ecah ecot : buat lah jugak.. ramai yg dah buat sbb project ni dah lama.. nnti review ea? =)

❦❦❦ ~ Cik Sue ~ ❦❦❦ said...

Rajinnye kamu dear! i xsempat nak buat ape pun lg ni.. huhu.. already follow u..
follow me n link me back ya;)

suriyanibasri.blogspot.com