Wednesday, January 25, 2012

Oh Oh.. Anaztasia's Spa Giveaway!! Really Cool!!

Salam..
Selama ni, mase takde blog, duk tgk je ade gvaway ni, ade gvaway tu, pemenang gvaway ni,, pemenang gvaway tu.. xsangka dapat merasa untuk join contest ni..
waaaaa.. ='))) walaupon sengit, takpe, yg penting kite cube!! hihi.. =)

ANAZTASIAS SPA GIVEAWAY



Haaa! Inilah dia.. Xpercaye? Ok, xpe. tgk ni.. CLICK HERE

So, actually, Nora buat Gvaway Contest ni bersempena dgn penubuhan Facebook Page mereka..
She is one creative bride from PaHaNg which is also my hometown.. hehe..
Saya rase ramai je yg kenal Nora kan? Kalau xkenal, pegila tgk blog die tau.. sgt2 creative sbb idea2 die yg sgt besttt.. Saya tatau nak ckp mcm mana, so,, pls go and check her blog coz mmg bnyak idea die share dgn kita =)

Anyway, balik semula pasal contest ni..
The winner will get... (definitely spa treatment la, hahaha, xkire, nak explain jugak..)

SEPASANG RAWATAN SPA LELAKI DAN PEREMPUAN (2 VOUCHER TAU!!)
Detail of the treatment would be:

Lymphatic Drainage + Cellulite Body Massage (60 mins) +
Steam Bath with Steam Room (30 mins) +
Detox Slimming Machine Session (30 mins)
@ Neutrosense Face & Body

So cepat2 semua join contest ni sbb tarikh tutup da nak dekat.. 3 FEB 2012 tau last date!
Hurry up guys.. oh ye, yg da kawen pon boleh join.. (what a generous offer right? =))

Take care all!

1 comment:

anaztasias nora aira said...

thanks dear for joined. gud luck !