Monday, February 27, 2012

Boleh Pakai ke IDEA ni? Keh Keh Keh!



hehe,, entri yg ni sedikit memalukan.. kerana ianya sgt buruk dan munkin xboleh pakai.. munkin tak buat pon tapi saje nak share sbb penah terfikir nak buat.. muahahahahahahaha...













Muahahahahahahahahahahahahaha...  Silalah gelak.. Well, I have to think of something.. coz I takde pathway.. huhuhuhu 




6 comments:

Nisa Dawi said...

Nisa..kite paham..hehe..
menarik je camni..tapi em..cam bnyak nak kene punch..=) bulat2 tu kecik kan?hehe..boleh2..harus gigih...

terfikirkan untuk letak kertas tisu, buar besar2,(dlm saiz pinggan) susun jarak2 sepanjang jalan dlm dewan tu...

=)

Nisa Shafie said...

tu lah,, sbenarnye, kalau guna mesin shredder je baru oke, kalau x, mmg xakan terjadi lah pathway itu.. huhuhu..

yg bunga tisu tu pon okay.. kite penah bw dulu2 and sorg b2b ade buat bunga tisu tu, tapi org2 yg lalu kat pathway die tu pijak2 aje.. sian die,, bile die lalu, bunga nya dah penyek2...

kite tak ingt siapa, tapi pernah pergi blog die masa xde blog dolu2.. hehehe

Qiela said...

kenapa x guna red carpet je dear? x payah nak shred bagai..kang dibuatnye angin, dah haru.. :)

Nisa Shafie said...

tau.. tapi org tu tanak bagi red carpet.. sian kite .. wuwuwuwu

Qiela said...

kena jugak cari, kata raje sehari..kena lah ade red carpet ala-ala kate midelton :)

Nisa Shafie said...

hehehe.. sbnrnye tak survey lagi harga red carpet.. tapi dorg kata dalam seratus lebih.. kan Qiela? eh kata Qiela cuti?? hehe