Sunday, February 26, 2012

Pameran Pengantin Malaysia 2012

Salam Senin..

Hari Sabtu ritu, before balik Kuantan, Nisa pergi jengok PPM 2012 kat SACC Convention Centre..
Pergi jugak jenguk2 even vendor2 like bridal, catering, photography semua dah ada..



So pergi2 tgk die punye main entrance yg sangat ohseemmm...
this is by NAS GREAT IDEA

kenape gmbar ni senget? oh sbb saya berada di sini.. so sy capture gambar ni dari sudut ini.. hehe

kene register dulu lor..

Okeh, mmg sgt ohsem la main entrance tu kan? Ada bran nak amik NGI??? Hehehe
Okeh, bila masuk aje.. emmphh.. tatau nak explain macam mana.. harga yang xmasuk akal pon ade. Kot sbb saya punye vendor dari Kuantan so the price is cheaper.. Kott.. I dont know.. But certain vendor, got reasonable price lah,, I would say..

So kalau nak tau lebih lanjut, our cantik manis B2B ade buat review.. Pergi ke blog FY coz die stay lama kat sana.. hihi 

Ok, daaa~~

2 comments:

FY said...

hahahha..adoyaiiii ye pun...nampak sangat FY ni mmg kaki lepak pameran pengantin..haha..seronok cuci mata..hehe

Nisa Shafie said...

hihihi... ok la tu.. jalan2 boleh usha2 tempat murah, boleh carik idea2.. kan? kan?