Wednesday, February 1, 2012

EKSPO, PPM & MATTA FAIR 2012!

Untuk bride-to-be 2012 semua, jangan ketinggalan dengan semua ni:


Ekspo Pengantin 2012 di Selayang Mall, Selayang pada 10, 11 dan 12 Februari 2012.
Apa yang ade dekat Ekspo Pengantin 2012 ni?
Katanya ade segalanya ttg weeding lah. Mesti ramai vendor2 yang ade kat situ nanti.
Mesti ade:
-Wedding Planner
-Butik Pengantin
-Katering
-Kad Kahwin
-Fotografi dan videografi
-Spa & Kecantikan
-dan lain-lain yang berkenaan

So rasanya tak rugi kalau B2B semua pergi ke sana.. Munkin dapat service dgn harga yang murah dan berpatutan gitu. Munkin juga dapat idea manis untuk hari perkahwinan anda nanti =)Next!


So, yang keduanya, Nisa nak share pasal PPM 2012 by Urban Vite Event.
Rasanya ramai yang tahu pasl ni kot. Cos almost every year, mesti bakal2 pengantin tertunggu event yang satu ni kan? =)
Well, PPM ni akan diadakan di Shah Alam Convention Centre, sebelah je dgn SACC Mall.. Huhu..
Dari 10 pagi sampai 10 malam dan masuk adalah percuma..Yeay!!
Sama macam di atas, mesti lagi ramai vendor2 yang berkeliaan.. Yehuuuu, Yabedabeduuuuuu!!!
Jom la pergi beramai2 ye ;) Next!


HoHoHo! Yang ni pon sgt seronok ye kawan2. MATTA FAIR is back!
MATTA Fair akan diadakan di PWTC pada 16, 17 dan 18 Mac 2012.
Dari 10 pagi sampai 9 malam.
Kat sini, b2b semua boleh dapatkan pakej perlancongan yang menarik serta murah! Sng citer, pakej honeymoon, yeah!! Haha,,
Bayang kan ea, nanti ada 984 gerai pameran.. Mampu?? hahaha, jalan lah sampai lebam ye..
Boleh juga pergi ke Matta Fair Online (klik Matta Fair Online) =)
Oh Yeah!

Sampai ketemu lagi. Take care all.

4 comments:

My Life's Journey said...

Salam pekenalan .. waaa bestnya banyak tu gerai ..memang lenguh la kaki nak jalan hihi ..


Umi kat sarawak ..tak dapat nak tengok huhu

Nisa said...

HI Umi.. =) salam perkenalan..
Dont worry, check this link..
www.mattafaironline.com

nnti akan ada dekat sarawak tapi mereka akan announce kemudian,, check nnti oke dear =)

Cik Ziana said...

hai nisa! nice blog. Salam perkenalan jugak.
jom exchange link! :)

kerjakawensaya.blogspot.com

Nisa Shafie said...

Hi Dear Ziana.. jom jom jom.. sorry sgt lambat reply... =)