Wednesday, February 8, 2012

Pameran Pengantin Kah?

Dengar kata ade something which will be held in Kuantan Parade on this coming February the 10th, 11th and 12th.. Tapi Nisa xsure whether it's a Pameran khusus untuk pengantin atau apa.. Nasib baik minggu ni balik ke Kuantan, jadi boleh lah pergi ke sana and tgk2 booth apa yang ada.. xsabar lah pulak rasanya.. hikhik..

Oh ye, butik pengantin yang Nisa tempah baju akad nikah pun ada.. Kak Ujie nama kakak kedai tu.. Baik orangnya.. Nama Kedai Ujie's Collection, tingkat 2 Kompleks Teruntum.. Hamik ko, siap promote.. Hahaha

Oke oke, berbalik pada pameran kat Kuantan Parade ni nanti, dgr cite, nanti ade fashion show lah, makeup demo lah and banyak lagi.. Hmm part yang dorang kata "banyak lagi" tu xberapa nak pasti ape dia, sbb tu nak pegi check sabtu ni.. Yuhuu.. Jumpe disana ya?? =)

Take care all.. =)

2 comments:

Nisa Dawi said...

Nisa, penah jugak dengar pasal kak Ujie tu...nanti teringin nak tempah baju kat die..=)

Nisa Shafie said...

tulah Nisa,, die buat baju cantik.. hehe try survey nnti.. hehehe