Wednesday, February 8, 2012

Cincin Kahwin Dia..

Salam Semua..

Nisa sgt tak seronok dari minggu lepas lagi.. =(((((
Nak sangat2 update blog ttg DIY baru yang Nisa buat, tapi ade je masalah yg dtg..
Telefon punya kabel hilang lah.. gambar tak cukup lah.. ='''( tensionnyeeeee..
Hmm, sementara nak dapatkan kabel baru, Nisa nak update pasal cincin kahwin je lah dulu..

Last 2 weeks, Nisa and fiance pergi Kuantan Parade and beli gelang (4 me) utk batal air sembahyang and juga cincin perak (4 him).

Hmmm, munkinkah cincin tu begini??

atau inikah??

atau inikah?

hehehe.. bukan ye.. taknak lah cincin macam diatas... (tapi sape yang berminat boleh pergi beli kat pakcik2 yang jual kat Taman Kerang.. Org Kuantan or Pahang mesti tau.. hehe)

Cincin yang Nisa beli lebih kurang begini.. (lebih atau kurang kite tgk nnti., hehehehe)

Seronok, setiap minggu, kalau balik ke kuantan, sebelom tidur, mesti tgk cincin pastu senyum sorang2.. hehehehehehe (gatal ke kalau mcm ni?) ahahaha...

Ok lah, jaga diri semua...

2 comments:

Nisa Dawi said...

cincin ni beli kat taman kerang ke?

Nisa Shafie said...

hahahaha xlah, kat kedai emas kat Kuantan Parade la.. dalam bekas baldu kaler pink lagi.. hehehe