Monday, February 13, 2012

Official Photographer

Salam.. yeeehaa.. hari ni nak citer sikip pasal OP..

My Official Photographer is someone from Kuantan jugak.. His name is Syahmi Azman.. (that's the link to his website)
At first tgk gambar2 yg die captured semua di FB which is for me, is superb cos tak banyak edit.. Masa ajak Mak pergi jumpe Mie ni, mak pon approved bila tgk gambar2 yang Mie bawak.. huhu

Syahmi atau Mie ni nampak macam rileks je orangnya.. Dah nak dekat 3 tahun dok bergelumang dgn kamera katanya.. Dan die muda sgt lagi ye kwn2.. 21 tahun..

Antara gambar2 yang Syahmi tangkap:




Cantik tak? Cantik kannnnn...

Seriously, gambar2 Mie ni memang cantik2 lah.. and tak rugi kalau kamu semua tgk die punya FB page.. Syahmi Azman Photography...

Cekidaut.. Take care all.. =)

3 comments:

Nisa Dawi said...

muda nye lagi...die tu...nisa tolong ngorat kan die untuk nisa boleh?huhu

Nisa Shafie said...

hahahahaha.. amboii.. btau bakal tunang Nisa nnti... hahahaha

Nisa Dawi said...

:p hihihi....